Els col·lectius locals d’Esquerra Unida i Esquerra Republicana van celebrar el passat divendres 27 de febrer, una assemblea participativa d’ elaboració del programa electoral per a les pròximes eleccions del 24 de maig, a les quals concorreran conjuntament.

*Els actuals regidors de la coalició d’esquerres, Vicent Selva i Daniel Galvany, han estat escollits en assemblea oberta per tornar a encapçalar EUPV-ERPV a les eleccions municipals. Va ser el passat divendres durant una assemblea participativa, en la que a més, totes les persones que van assistir van tenir l’oportunitat de debatre i votar les propostes que conformaran el programa electoral

Els col·lectius locals d’Esquerra Unida i Esquerra Republicana van celebrar el passat divendres 27 de febrer, una assemblea participativa d’ elaboració del programa electoral per a les pròximes eleccions del 24 de maig, a les quals concorreran conjuntament.

Des de la coalició EUPV-ERPV, es mostren molt satisfets per la bona acollida que va rebre esta assemblea i la gran quantitat de propostes que van arribar des d’associacions i plataformes, així com de ciutadans independents. Totes les persones que van assistir van tenir l’oportunitat de debatre i votar les propostes que conformaran el programa.

Les propostes, vora tres-centes, es pogueren resumir en cent vint-i-cinc, ja que algunes eren repetides i altres es van reunir en una sola; a l’assemblea, es van agrupar en cinc blocs temàtics: Foment Econòmic i Desenvolupament Local; Urbanisme, Medi Ambient i Mobilitat; Cultura, Educació i Normalització Lingüística, Serveis Socials, Benestar i Drets i Llibertats; Esport, Oci i Festes.

D’altra banda, l’assemblea aprovà per unanimitat que els actuals regidors de la coalició d’esquerres, Vicent Selva i Daniel Galvany, repetiran com a candidats, al considerar com a positiu el treball realitzat durant la legislatura que ara acaba en la seua tasca d’oposició i fiscalització al govern del Partit Popular.

La resta de la llista serà completada en les próximes setmanes amb noms de persones de les dues formacions com altres representatives de l’ associacionisme i dels moviments socials de Crevillent.