Compromís assegura que “el Partit Popular utilitza la web de l’Ajuntament i la nova aplicació informàtica com a instrument de campanya electoral

Fa setmanes -explica Compromís- l’alcalde llançava l’aplicació “Ajuntament de Crevillent» per al mòbil, com una eina per a apropar l’Ajuntament al ciutadà i que hi haguera una comunicació bidireccional. El que no esperava Compromís era que la comunicació fora entre el partit popular i el ciutadà.

El mateix alcalde deia en la seua nota de premsa -segons la formació- que “els ajuntaments necessiten estar a prop dels seus veïns informant del que passa en la seua localitat a temps real, i amb esta aplicació, podran conéixer durant els 365 dies de l’any tot el que l’ajuntament desenvolupa en l’àmbit cultural, esportiu i festiu”.

Per tant, Compromís assegura no entendre que en esta aplicació, com també en la web municipal, “no estiguen presents les propostes, iniciatives i noticies que fan la resta de grups, ja que ells també formen part de l’Ajuntament”. Per a la regidora ecosocialista, Aitana Mas, “estem davant d’una mostra més de falta de transparència en el govern municipal”.

Aitana Mas assegura que “qualsevol crevillentí o crevillentina pot comprovar el que diu donant una ullada tant a la web com a l’aplicació”.