Telecrevillent Crevillent al día

17May/18Off

El portaveu de L´Esquerra Josep Candela ha denunciat en la Comissió de Règim Interior que actualment l’horari que dóna l’Ajuntament per a obtenir el certificat digital és només els dilluns i dimecres d’11.00 h a 13.00 h,

* “L'horari que hi ha d'atenció al públic per a obtenir la firma digital és totalment insuficient “Així ho ha denunciat el Grup Municipal de L'Esquerra en la  Comissió de Règim Interior La firma digital és una ferramenta que s'utilitza per a qualsevol tràmit amb l'administració des de la configuració de borses de treball fins a la mateixa campanya de la renda.

El portaveu de L´Esquerra Josep Candela ha denunciat en la Comissió de Règim Interior que actualment l'horari que dóna l'Ajuntament per a obtenir el certificat digital és només els dilluns i dimecres d'11.00 h a 13.00 h, un total de només quatre hores a la setmana per a atendre als veïns. A més, l'altra manera per a obtenir-lo és acudint a SUMA on només es realitza este tràmit els divendres de 8.00 h a 10.00 h. L´horari segons Candela Muñoz és totalment insuficient

Per a L'Esquerra queda demostrat que no hi ha coordinació perquè es puga donar este servei a Crevillent tots els dies laborables i quan ho fa l'Ajuntament és en horaris que no són còmodes per a qui haja d'entrar a treballar, ja que hauria de ser a primera o última hora.

Josep Candela ha indicat que la firma digital és una ferramenta que s'utilitza per a qualsevol tràmit amb l'administració des de la configuració de borses de treball fins a la mateixa campanya de la renda. Estalvia burocràcia i afegeix la comoditat de poder connectar-te des de casa amb l'administració. Tots els governs aposten per la conversió digital i l'ensenyament d'estes ferramentes a la població. Una cosa que segons L'Esquerra no és possible si després no es donen facilitats a l'hora de servir-les.

El Portaveu de L'Esquerra, ha comunicat als regidors encarregats que "és necessari arribar amb un acord amb SUMA, si cal, perquè també amplie el seu horari. De la mateixa manera que l'Ajuntament ha de poder dispensar este servei en horaris més amplis donat que és un tràmit que es realitza amb relativa rapidesa i no és una càrrega de treball excessiva". Per a Candela Muñoz "s'ha d'intentar almenys que no hi haja cap dia de la setmana que no quede cobert este servei siga per SUMA o per l'Ajuntament"

 

Comentarios (0) Trackbacks (0)

Lo sentimos, los comentarios están cerrados por ahora.

Trackbacks deshabilitados.