Vint alumnes i tres professors de l’IES Macià Abela participaren la setmana passada en la trobada musical “Com sona l’ESO” a Xàbia, on es reuniren 1600 alumnes de diferents centres de la Comunitat Valenciana, Catalunya i Balears

*Un grup d’alumnes i profesors de l’IES Macià Abela han participat en la trobada musical “Com sona l’ESO” celebrada a la localitat alacantina de Xàbia. L’esdeveniment va reunir 1600 alumnes de diferents centres de la Comunitat Valenciana, Catalunya i Balears*

Vint alumnes i tres professors de l’IES Macià Abela participaren la setmana passada en la trobada musical “Com sona l’ESO” a Xàbia, on es reuniren 1600 alumnes de diferents centres de la Comunitat Valenciana, Catalunya i Balears, per participar al macroconcert anual que es celebra des de fa anys.

L’esdeveniment d’enguany ha estat dedicat als Beatles. En este concert participà també la soprano crevillentina Maria Macià. L’alumnat i el professorat han estat assajant les cançons i coreografies al llarg de tot el curs, en l’hora dels patis. En Xàbia, s’han fet 3 assajos generals i el concert que va tenir lloc divendres a la nit.

Esta activitat, en la que l’IES Macià Abela participà per tercer any consecutiu, dóna fe de la implicació de l’alumnat i el professorat en activitats culturals. A l’espectacle hi havia un cor gran format per 1600 alumnes, un cor menut, una orquestra, un cos de ball i un de teatre.

Al concert, que es pot veure a Youtube https://www.youtube.com/watch?v=CP5wlWqnPfs, es va desplaçar un autobús de familiars i profesorat de l’IES Macià Abela.