Telecrevillent Crevillent al día

12Jul/18Off

El Grup Municipal de L’Esquerra critica l’actitud mostrada per l’alcalde en la comissió d’investigació del contracte de manteniment de parcs i jardins al buscar una eixida per a justificar la falta de control en el contracte de jardineria.

*El Grup Municipal de L'Esquerra critica l'actitud mostrada per l'alcalde en la comissió d'investigació del contracte de manteniment de parcs i jardins al buscar una eixida per a justificar la falta de control en el contracte de jardineria.. L´Esquerra indica a Ciudadanos que ara més que mai "és moment de deixar la ideologia a un costat perquè torne el servici a mans municipals.

Per al portaveu Josep Candela "no és una novetat esta actitud, perquè de manera contínua l'alcalde s'escuda amb els tècnics per a suplir la falta de control intern existent a l'Ajuntament. Però això, segons Candela,  s'acaba quan hi ha algun funcionari que assenyala estes deficiències. En eixe moment, l'estratègia passa a ser un “acoso y derribo”; com ja vam veure amb l'anteriori nterventor Urruticoechea a qui va obrir i reobrir altra vegada el mateix expedient disciplinari sense prosperar cap d'ells".

Esta vegada segons Josep Candela, li ha tocat al capatàs municipal qui ha deixat en evidència la realitat del sistema de control o descontrol pel que fa a este contracte. Des que es va jubilar el mestre de jardineria municipal, tot s'ha deixat en mans de l'empresa privada de torn, mentre que l'encarregat de signar la recepció del material que es compra no té ni la clau del magatzem municipal on guarda l'empresa concessionària els productes o mentre ha vingut reiterant que no ha pogut comprovar l'existència d'allò que es comprava. Sense entrar a la falta d'albarans o el sobrecost en algun cas de 80.000 euros que s'està pagant en anualitats fora de contracte.

Segons Candela Muñoz "la manera d'actuar del Alcalde, que ha acabat recorrent públicament a la vida privada de funcionaris d'esta casa, no fa més que constatar la figura d'un alcalde esgotat que és capaç d'arrasar amb tota regla de bon comportament per tal de salvar la seua gestió. Un talant que ben bé coneixen no només funcionaris d'esta casa sinó els mateixos excompanys del seu propi partit que han anat abandonant les butaques d'este consistori".

Finalment Josep Candela, ha volgut recordar a tots els grups polítics però en especial a Ciudadanos que ara més que mai "és moment de deixar la ideologia a un costat i que torne el servei a mans municipals, cobrir la plaça de mestre de jardineria i gestionar-ho de manera directa almenys provisionalment per una qüestió d'higiene i transparència. Respecte d´aixo afirma que ningú entendria que s'aprovara un nou plec encara més car que l'actual perquè acabarà sent gestionat per la mateixa gent".

Comentarios (0) Trackbacks (0)

Lo sentimos, los comentarios están cerrados por ahora.

Trackbacks deshabilitados.