Telecrevillent Crevillent al día

14Dic/17Off

El Ple ordinari de desembre, debatrà una moció de l´Esquerra en la que proposa la inclusió de Crevillent dins del conveni “El menjar a casa” de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

*El Grup Municipal de l’Esquerra ha presentat una moció al Ple de desembre en la que proposa la inclusió de Crevillent dins del conveni “El menjar a casa” de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Segons els estudis a Crevillent aproximadament 700 persones majors viuen habitualment a soles o només amb la seua parella.

El Ple ordinari de desembre, debatrà una moció de l´Esquerra en la que proposa la inclusió de Crevillent dins del conveni “El menjar a casa” de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Segons el portaveu de l´Esquerra Josep Candela, els requisits per a poder rebre esta atenció és haver complit els 65 anys o 60 anys per als casos en situació de dependència. També es poden veure beneficiades persones amb diversitat funcional majors de 18 anys i que convisquen en la mateixa casa que un major de 65.

Segons els estudis a Crevillent aproximadament 700 persones majors viuen habitualment a soles o només amb la seua parella. Per això este programa conté quatre tipus de dieta, totes elles equilibrades, amb l’objectiu que la nutrició i qualitat de vida estiguen assegurades en este segment de població que té més probabilitats de caure en la precarietat.

Candela, considera que esta iniciativa milloraria la qualitat de vida no només dels destinataris sinó també de les famílies que el dia de hui han de fer-se càrrec de la seua manutenció. A hores d’ara Crevillent és una excepció entre els més de quasi quaranta municipis alacantins que estan inscrits a este programa”. Candela Muñoz també ha volgut remarcar que “segons l’estudi realitzat per la Asociación de Directoras y Gerentes de Servicios Sociales de España sobre la inversió en serveis socials per part dels ajuntaments de més de 20.000 habitants, el de Crevillent està a la cua dels qualificats com a precaris, a només 0,08 cèntims per persona de passar a ser considerat pobre.

El cost d’este programa seria finançat per la Conselleria en un 42%, l’Ajuntament un 24%, i el beneficiari que ha d’aportar una part del menú que seria de 2,48 euros diaris que és la quantitat que està calculada per a les comarques alacantines.

Comentarios (0) Trackbacks (0)

Lo sentimos, los comentarios están cerrados por ahora.

Trackbacks deshabilitados.