Telecrevillent Crevillent al día

14Jul/17Off

La Diputació d´Alacant convoca el premi Enric Valor de novel-la en valencià 2017 dotat amb vint mil euros, únic i indivisible

La regidoria de Cultura de l´Ajuntament de Crevillent informa que podran concórrer a aquest premi tots els escriptors que ho desitgen, excepte aquells que en qualsevol any hagen estat guadornats amb aquest premi.

Hauran de ser novel-les originalsi inedites, de tema lliure, no premiades en altres concursos, escrites en valencià. Les obres, s´hauran d´enviar a la Diputacó d´Alacant, Registre General, amb la indicació “Per al Premi Enric Valor de novel-la en valencià 2017”

El termini de presentació de les obres finalitsarà el dia 30 de noviembre de 2017.

La decisió del Premi, que es prendà durant la segona quinzena de febrero del any 2018, al lloc que es dispose, correspondrà a un jurat que nomenarà el President de la Diputació a proposta de la Comissió de Cultura i Esports, integrat per persones de prestigi recongut en el món de les lletres.

El premi podrá declarar-se desert, sempre que en el jurat hi haja majoria en aquest sentit. La resolució del jurat serà definitiva quan l´aprove la Corporació Provincial.

El lliurament del Premi es farà a Alacant o a la localitat de la província que es determina, al lloc, el día i l´hora que s´assenyale.

La Diputació d´Alacant, d´acord amb l´autor o l´autora, gestionarà amb una editorial de la Comunitat Valenciana, de prestigi reconegut, l´edició de la novel-la guanyadora.

 

Comentarios (0) Trackbacks (0)

Lo sentimos, los comentarios están cerrados por ahora.

Trackbacks deshabilitados.