Telecrevillent Crevillent al día

10Jul/17Off

La Comissió d’Investigació sobre el contracte de la Jardineria va ser constituïda el divendres, estant presidida per el Alcalde. El Grup de l ´esquerra destaca la negativa a que les sesions siguen gravades

La Comisió va ser constituïda per el Alcalde César Augusto Asencio com a president, el secretari del ajuntament, i un membre de cada escun dels grups de l ´oposició.

En esta primera reunió de la Comissió es va establir quin serà el pla de treball per a les pròximes convocatòries,  començant  amb l’anàlisi de la documentació que fa referència al contracte i pagaments que s’han fet per al manteniment de jardins.

Els grups de l ´oposició han demanat una amplia documentació que será analitzada detenidament. A mes a mes, també es detindran en els parts de personal per a tindre control de la quantitat d’operaris que han estat empleats; per a que no pase com l ánterior contrata Jarditec.

L´Esquerra senyala que la part més polèmica va arribar quan es va contemplar les possibles compareixences de funcionaris i personal una vegada s’haja estudiat tota la informació de la plica demanant que puguen ser gravades en la comissió per a una major transparència i per a que quedaren reflectits els testimonis el més fidedigne possible.

El President de la Comissió , el Alcalde, César Asencio, es va negar a acceptar-ho, tot i que el Secretari de l’Ajuntament va confirmar que era legal la possibilitat d’enregistrar-ho.

Per al Portaveu de l’Esquerra “ens trobem amb la primera de les negatives per part del Partit Popular, quan ja vam advertir que la presidència sense delegar i en mans de l’alcalde seria el principal problema d’esta Comissió.

Candela Muñoz afirma que “si el govern municipal vol donar almenys aparença de transparència hauria de com a mínim repensar esta decisió i permetre que les sessions puguen ser gravades.

L’Alcalde té de temps fins a la següent convocatòria de la comissió per a canviar d’opinió i d’esta manera aparèixer com a garant de la transparència que pregona davant de l’opinió pública”.

Comentarios (0) Trackbacks (0)

Lo sentimos, los comentarios están cerrados por ahora.

Trackbacks deshabilitados.