Telecrevillent Crevillent al día

26Feb/15Off

Els col·lectius locals d’EUPV i ERPV votaran este divendres a les 19h, en el Casal Jaume I de Crevillent i en assemblea oberta, el programa municipal i els primers candidats de la llista per a les eleccions municipals de maig.

 

*EUPV I ERPV elegiran este divendres en assemblea oberta el programa municipal i els primers candidats de la llista a les eleccions de maig. La coalició d’esquerres donarà a conèixer en març el programa que isca d’estes assemblees, on es podrà proposar, votar i decidir quines propostes són les més adients per transformar Crevillent “en un poble viu

Els col·lectius locals d’EUPV i ERPV votaran este divendres a les 19h, en el Casal Jaume I de Crevillent i en assemblea oberta, el programa municipal i els primers candidats de la llista per a les eleccions municipals de maig.

El regidor de la coalició d’esquerres, Daniel Galvany, ha indicat que “les assemblees han sigut el seu òrgan d’acció política com a projecte col·lectiu”, lluny de la individualitat, i creu que la participació “comença des de la base”.

La coalició d’esquerres ha informat que durant el mes de març donarà a conéixer el programa municipal que isca d’estes assemblees participatives, on es podrà proposar, votar i decidir quines propostes són les més adients per transformar Crevillent “en un poble viu”.

Al mateix temps, EUPV-ERPV vol destacar que segueix rebent a través de la seua web, les inscripcions per fer-se voluntari per a la campanya municipal, ja que, en paraules de Galvany “serà la gent normal, la gent que pisa el carrer cada dia i no va en cotxe oficial o cobra sous escandalosos, la que posarà les bases d’un nou Crevillent”.

Comentarios (0) Trackbacks (0)

Lo sentimos, los comentarios están cerrados por ahora.

Trackbacks deshabilitados.