Telecrevillent Crevillent al día

6Feb/15Off

Compromís per Crevillent, reitera que l’anunci de l’engegada del CRIS, “malgrat les excuses de la regidora de Benestar Social, Juana Guirao, és electoralista”. Per la seua banda, la regidora de Benestar Social, Juana Guirao, també ha acusat a Compromís de fer electoralisme, ja que, “en lloc de felicitar a malalts i familiars perquè s’estan desenvolupant els tallers en el CRIS, es dediquen a obrir noves polèmiques”

 

*Compromís insisteix en què l'anunci de l'engegada del CRIS, “malgrat les excuses de la regidora Juana Guirao, és electoralista”. El que van a fer -reitera la coalició- és simplement canviar de lloc unes activitats que ja es realitzaven des de fa anys en el centre de majors. Per la seua banda, la regidora de Benestar Social, ha acusat a Compromís de fer electoralisme

Compromís per Crevillent, reitera que l'anunci de l'engegada del CRIS, “malgrat les excuses de la regidora de Benestar Social, Juana Guirao, és electoralista”. Segons la coalició, les mateixes paraules de Guirao, dient que “es tracta dels tallers de malalts mentals impartits per Asfeme i que des de fa vuit anys ve organitzant la regidoria de Benestar Social en el Centre de Majors Parc Nou”, són la prova que el que van a fer és simplement canviar de lloc unes activitats que ja es vénen fent des de fa anys.

El que s'anuncia -assenyala Compromís- de cap manera suposa la prestació d'un servei integral. Per a Dory Cortés, “estem davant un nou paripé del Govern Municipal que durant anys no ha sigut capaç de fer valdre l'edifici que ha romàs tancat, i ara pretén jugar amb la sensibilitat dels afectats, que haurien d'estar rebent els serveis i atencions adequats des de fa anys, i que no s'estan donant per la seua incompetència.

Per la seua banda, la regidora de Benestar Social, Juana Guirao, també ha acusat a Compromís de fer electoralisme, ja que, “en lloc de felicitar a malalts i familiars perquè s'estan desenvolupant els tallers en el CRIS, es dediquen a obrir noves polèmiques”.

Guirao assegura que, encara que no li agrade a la coalició ecosocialista, han sigut ella i el seu partit, els que han treballat per la construcció i posada en marxa de l'edifici CRIS.

En este sentit, l'edil popular vol desmentir l'afirmació de Compromís de què el Govern Municipal està jugant amb familiars i malats, i lamenta que menysprea els tallers impartits per ASFEME, una entitat amb 20 anys d'experiència que duu a terme un servei integral.

Comentarios (0) Trackbacks (0)

Lo sentimos, los comentarios están cerrados por ahora.

Trackbacks deshabilitados.