Telecrevillent Crevillent al día

6Feb/15Off

El Grup Municipal EUPV-ERPV ha rebut diverses queixes en les últimes setmanes, en relació amb la inexistència de vestuaris femenins en algunes instal·lacions esportives de Crevillent, especialment en l’annex el Camp de Futbol “Enrique Miralles”, on també entrenen i juguen xiquetes.

*EUPV-ERPV ha denunciat la inexistència de vestuaris femenins en algunes instal·lacions esportives de Crevillent, especialment en l’annex el Camp de Futbol “Enrique Miralles”. El regidor d'esquerres, Vicent Selva, ha explicat que actualment, quan les xiquetes utilitzen els vestuaris, han de ser els pares i les mares, els qui vigilen perquè no entren altres persones

El Grup Municipal EUPV-ERPV ha rebut diverses queixes en les últimes setmanes, en relació amb la inexistència de vestuaris femenins en algunes instal·lacions esportives de Crevillent, especialment en l’annex el Camp de Futbol “Enrique Miralles”, on també entrenen i juguen xiquetes.

La coalició d'esquerres explica que “este tema s’ha tractat anteriorment en diferents reunions, també per part d’altres grups municipals, sense haver obtingut una resposta satisfactòria ni per als grups polítics ni per als usuaris de les instal·lacions”.

Per al regidor Vicent Selva, “resulta inconcebible que en ple segle XXI, alguns no tinguen clar que les dones també fan esport”.

Selva ha assenyalat que ara, quan les xiquetes utilitzen els vestuaris, han de ser els pares i les mares, els qui vigilen perquè no entren altres persones, la qual cosa, -segons Selva- resulta esperpèntic.

Comentarios (0) Trackbacks (0)

Lo sentimos, los comentarios están cerrados por ahora.

Trackbacks deshabilitados.