Telecrevillent Crevillent al día

3Feb/15Off

Per a la regidora Aitana Mas “és una llàstima que el PP continue utilitzant la tàctica de desprestigiar tot allò que prové de Compromís sense, ni tan sols, esperar a la seua exposició i debat a la comissió pertinent”.

*En resposta a les declaracions de la portaveu del Govern Municipal, Loreto Mallol, sobre la creació d'una ludoteca pública a Crevillent, la regidora de Compromís, Aitana Mas, ha manifestat que “és una llàstima que el PP continue utilitzant la tàctica de desprestigiar tot allò que prové de la coalició, sense esperar a la seua exposició en la comissió pertinent”

Archivado en: Noticias Continúa leyendo
3Feb/15Off

Guanyem Crevillent no serà una opció per als crevillentins i crevillentines en les pròximes eleccions municipals de maig.

 

*Guanyem Crevillent no participarà finalment en el pròximes eleccions municipals. L'assemblea ciutadana ha decidit no presentar-se als comicis, entre altres motius, pel poc de temps disponible d'ací a maig. No obstant això, han acordat mantenir el col·lectiu i seguir treballant per a fomentar la democràcia participativa a Crevillent

Guanyem Crevillent no serà una opció per als crevillentins i crevillentines en les pròximes eleccions municipals de maig.

L'assemblea ciutadana ha decidit no presentar-se als comicis, per motius diversos. Entre d'altres, la manca d’implicació en l’organització, el volum de treball que representa la construcció d’un nou espai polític i el poc de temps disponible per la proximitat de les eleccions.

Des de la seua constitució, el passat novembre, Guanyem Crevillent ha dut a terme múltiples assemblees, on es va concretar aconseguir l’aval o suport de 500 persones per a la creació d’una candidatura ciutadana, per a concórrer als municipals. En tres setmanes, van aconseguir al voltant de 400 signatures d’electors de Crevillent.

Durant aquest període, es va contactar també amb tots els partits polítics de l’oposició, ja que un dels objectius de la iniciativa era la suma de forces per facilitar el canvi polític. Finalment, la major part d'estos partits han decidit no confluir amb esta plataforma electoral.

No obstant això, al llarg del procés, l'organització assegura que ha pogut constatar la bona acollida per part de la ciutadania, cap a un projecte fonamentat en l’assemblearisme, la participació i la transparència.

Per este motiu, s'ha acordat mantenir el col·lectiu Guanyem Crevillent i seguir treballant per fomentar la participació ciutadana i l’assemblearisme, per tal d’aconseguir que la democràcia participativa siga una realitat a Crevillent.

3Feb/15Off

El grup municipal EUPV-ERPV proposa al pròxim govern municipal que es faça una auditoria de tots els contractes que té l’Ajuntament de Crevillent amb totes aquelles empreses relacionades amb monitors, aigua, neteja viària, recollida i tractament de residus sòlids urbans.

*EUPV-ERPV creu que “el pròxim govern municipal haurà d’auditar tots els contractes”, amb les empreses relacionades amb monitors, aigua, neteja viària, recollida i tractament de residus sòlids urbans. El regidor Daniel Galvany assegura que “l'auditoria a les contractacions serà un dels punts prioritaris en el programa electoral de la coalició d'esquerres, en la seua aposta per la transparència

Archivado en: Noticias Continúa leyendo
3Feb/15Off

El Concejal de Sanidad Juan Carlos Penalva, ha anunciado la puesta en marcha de la segunda campaña del Programa de Detección Precoz de Cáncer de Colon, dirigida a la población entre 50 y 69 años de edad.

 

*La Concejalía de Sanidad anuncia el comienzo de la segunda campaña del Programa de Detección Precoz del Cáncer de Colon. El 60 % de las personas que se sometieron en Crevillent a esta revisión en el primer cuatrimestre de 2013, presentaron lesiones intestinales, que fueron subsanadas con la misma prueba o de forma diferida.

Archivado en: Noticias Continúa leyendo
3Feb/15Off

La ampliación del Parc Nou ha comenzado a ejecutarse con la limpieza y saneamiento de la parcela sobre la que se ejecutarán las obras y la cedida por un particular para el almacenamiento de la maquinaria y materiales de la empresa constructora.

Han comenzado a ejecutarse las Obras de Ampliación del Parc Nou. El proyecto redactado por la Oficina Técnica Municipal, contempla la actuación sobre una parcela de 2763 m2, en la que se construirá una pista multiusos con una grada perimetral y varios parterres de jardinería. Las obras tienen un presupuesto de 226.600 €, que serán financiados en su totalidad por la Generalitat Valenciana.

Archivado en: Noticias Continúa leyendo
3Feb/15Off

Este miércoles comienzan los ensayos del Septenario de los Dolores que se cantarán del 21 al 27 de marzo en la Parroquia de Nuestra Señora de Belén.

*La Cofradía de la Virgen de los Dolores, ha hecho público el programa de ensayos para el Septenario en honor a  la “Mare de Deu dels Dolors”, que se inicia este miércoles en la Casa Municipal de Cultura.  Este año “Els Dolors,  se cantarán del veintiuno al veintisiete de marzo en la Parroquia Nuestra Señora de Belén.

Archivado en: Noticias Continúa leyendo